12 Şubat 2016 Cuma

KIZIMIN PRENSES SOFİA KONSEPTLİ DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ

14 Ocak benim Prensesimin doğum günü :) Yeni yıl yaklaşırken bizim doğum günü planlarımız başlıyor. Okulda, evde ailece , arkadaşlarla yapacağımız partiler için anne kız heyecan ile araştırıyoruz. Bu yılda kızım prenses sofia konseptli bir parti istedi bende onun için elimden geleni yaptım. Yaptım diyorum ama Kız kardeşimin de yardımı büyük tabiki. Betül Teyzesi Ceylin'in doğum günü misafirlerine bu gördüğünüz çerçeveleri hazırladı ve Ceylin ile çekilmiş fotoğraflarını ekleyerek güzel bir hatıra çerçeve hediyemiz oldu. Teşekkür ederiz Betül Teyzesi :)

 Malum kız çocukları pek süslü oluyor bende oje ve ruj meraklısı kızıma oje yapalım dediğimde çok sevindi ve bu şirin ojeleri misafirlerimiz için birlikte hazırladık.
 Afişimiz ise harika oldu. Lokum Pilavı blogunun sahibi Sevilay teyzemiz sağolsun oda bize bu konuda yardımcı oldu. Teşekkürler arkadaşım...
Süslü kızlar için taç ve iyiki doğdun yazılarını da kemeraltında parti malzemeleri satılan İmaj mağazasından aldım.
Prensesim doğum gününde çok heyecanlıydı. Erken saatte Prenses Sofia 'lı elbisesini giydi ve başladı süslenmeye , tabiki ojemiz ve rujumuz da Lila renkti :) 
Doğum günü yapmak biz anneleri çok yoruyor belki ama çocuklarımızın mutluluğunu görmek tüm yorgunluğumuzu  alıyor her şey onlar için. İnşallah hep güzel günleri için yorulalım...
Cupcakekler, Kurabiyeler, börekler, salatalar derken zengin bir menü ile partimizde yedik içtik kızlarımız eğlenirken, bizde arkadaşlarımız ile sohbet ettik.

 Tuzlu Muffinler
Yoğurtlu Lahana Salatası
 Mor Bulgur Salatası
 Fındık Kremalı ve Fındıklı Kurabiye
 Bezeler
 Unlu Börek

 Kızım ile birlikte tüm çocuklarımız sağlıkla sevgiyle büyüsünler. Allahım acılarını göstermesin.Nice mutlu yaşları olsun.
İyiki Doğmuş benim Prensesim.

 Bemin gibi doğum günü konseptleri araştıran kız annelere fikir olsun Parti detaylarımız. 
Hepiniz sevgiyle Kalın...
Selcen ŞENOCAK
Facebook : El Emeği Göz Nuru Selcen
İnstagram : selcensenocak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder