10 Şubat 2016 Çarşamba

7. YEMEK ŞÖLENİ YÖRESEL ET YEMEKLERİ YARIŞMASI 2.lik ÖDÜLÜM

Merhabalar ;

İstanbul The Green Park Otelde düzenlenen 7. Yemek Şöleninde Yöresel Et Yemekleri Yarışmasına güzel bir davet ile katıldım ve ilk 10' a girdim telefonunu alınca çok sevindim.
Ve sonuç :) 7. Yemek Şöleni Yöresel Et Yemekleri Yarışmasında 2. oldum :)) çok mutlu olarak İzmir'e  geri döndüm.
Yarışmaya güzel memleketim Konya'nın Tirit Kebabı ile katıldım.
KONYA TİRİT KEBABI

8 yıldır yazdığım ve sizlerden güzel yorumlar aldığım bloğuma layık olmaya çalışırken bu ödül beni çok onurlandırdı.
Bu güzel gün için İstanbul ' a canım eşim ile birlikte gittik bana her zaman ve her yerde olduğu gibi yarışmada da destekdi.  Ödül ikimizin :)

En orijinal tariflerin birbiriyle yarıştığı ve lezzetin eğlenceyle buluştuğu 7. si düzenlenen Yemek Şöleni organizasyonunda bu yıl Yöresel Et Yemekleri yarıştı. 7. Yemek Şöleni, bu yıl engelli çocukların eğitimlerine yardımcı olmak üzere faaliyet gösteren Ataşehir Lions Özel Mesleki Eğitim Merkezi Okulu’na destek sağlamak üzere gerçekleşiyor.

İstanbul Anadolu Yakası Lions Kulüpleri önderliğinde, ev aletlerinin ustası Arnica’nın ana sponsorluğunda ; co-sponsorlar Pera Ankastre ve Pril Bulaşık Deterjanı ile katılımcı firmalar CarrefourSA, Didi Soğuk Çay, Duru Bulgur, Knorr Gıda, Lila Kağıt (Sofia), Nacar Saat, Nudo Kıvırcık Erişte, Olin Zeytin Yağı, Otacı Bitkisel Ürünler, Pakmaya, Pastavilla Makarna, Selin Kolonya, Uno Unlu Mamulleri, Vileda Ev Temizlik Ürünleri, Vissmate Hijyen ve Temizlik Ürünleri’nin katkılarıyla 7 Şubat 2016 tarihinde, İstanbul Bostancı The Green Park Hotel’de gerçekleşti. Organizasyonun sağlık sponsorluğunu ise Sağlıklı Tavuk Bilgi Platformu üstlendi. Singer'in dikiş atölyesininde katıldığı şölende, Pril'in Sanatçısı Açelya Akkoyun söyleşiler yaptı.
7. Yemek Şöleni'ni başarılı Yazar ve Sunucu Elif Korkmazel sundu. Ersin Faikzade ve orkestrası da sahnede birbirinden güzel şarkıları misafirleri eğlendirdi.

Jüri koltuğunda ise ; Açelya Akkoyun, Vatan Şaşmaz, Cansın Özyosun, Zahide Yetiş, Vahe Kılıçarslan, Gizem İmre ve Özgür Şef'in beğenisine sunuldu. Jüri olması beklenen şarkıcı Yeşim Salkım ise annesinin rahatsızlığından dolayı programa katılamadı.

11 Finalist The Green Park Otelinin mutfağında birbirinden güzel yöresel yemekler hazırlandık. Ekip çok güzeldi. LİONS grubuna ve MED Partners Reklamcılıkdan Yaprak hanım ve Murat beyde mutfakta bizlerle çok ilgililerdi.

Bu güzel gün için herkese teşekkür ediyorum.

Güzel Günlerde görüşmek dileğiyle,
Sevgiyle Kalın...
Selcen ŞENOCAK
Facebook : El Emeği Göz Nuru Selcen
İnstagram : selcensenocak

6 yorum:

  1. Tebrik ederim Selcenciğim, ilgiyle izledik :)

    YanıtlaSil
  2. Canım benim kutlarım, zaten mutlaka blr dereceyle döneceğinden bir şüphem yoktu! Harikasın, başarıların daim olsun...

    YanıtlaSil
  3. Arkadaşım tekrar tebrik ediyorum. Daha güzel başarıların olsun . Öptüüümmm

    YanıtlaSil