18 Mart 2011 Cuma

LEZİTA TANITIM ETKİNLİĞİ VE FABRİKA GEZİSİ

LEZİTA bir Abalıoğlu kuruluşudur.


LEZİTA "ismi ile müsemma" bir marka



Bir güzel etkinlik daha :)) Etkinlik üstüne etkinlik çok süper oldu 2 hafta bloggerlar gezdi. Şerifenin maili ile hazırlandık toparlandık Lezita'ya.

Lezita etkinliğimiz diğer etkinliklerimiz kadar güzel ama daha farklı oldu. Herşeyi yerinde görmek gezmek bence daha da bir güzellik kattı.

Eşim Kemalpaşada çalıştığı için zaman zaman Lezita'ya uğrayıp fabrika satış mağazasından alışveriş yapar. Tüm ürünlerini severek kullanıyorum, özellikle dönerini çok seviyoruz.



Lezita Etkinlik programız çok güzel ve çok keyifli geçti Lezita çalışanları tarafından çok profosyonelce ağırlandık. Bizler için ayarladıkları servise Sevgili arkadaşlarım Müberra Bahar, İsmet ve Esma ile Park Bornova önünden bindik. Neşeli, hoş sohbetlerle anlamadık bile LEZİTA Turgutlu fabrikasına geldiğimizi.

Pazarlama Uzmanı Sevgili Ceren Parlak hanım güler yüzü ile kapıda karşıladı ve tanıtım süresince ev sahipliği yaptı.

Öncelikle sıcak çaylarımızı içerken kısa bir film olarak Lezita'yı daha yakından tanıdık. Bende sizlere kısaca anlatıyım izlediğimiz tanıtım filmimizi :) Abalıoğlu ilk özel sektör yem kuruluşudur. Lezita markası adı altında piliç eti, şarküteri, pratik ürünler ve yumurta üretimi ile hizmet vermekte. Lezitada tüm ürünler son teknoloji ve el değmeden hazırlanıyor.




Ceren Hanımın Tanıtımından sonra Ar - Ge Müdürü Gülşah Hanım ve İlker Bey 'den de bilgiler aldık. Fabrika gezisinde üzerimizde bulunan takıları hatta saatimizi bile çıkarmamızı istediler. çalışanlarında bu titizliklere çok özen gösteriyorlar. Önlüklerimizi, ayakkabılarımızı giydik ve hatta yetmedi her bölüme girerken ayakkabılarımıza ve ellerimize hijyenik sıvılar sıkıldı.






Oğluma çiğ yeme sakın dediğim sucuk ve sosislerin 72 derecede pişirildiğini ve sonra soğutma odalarında soğutulduğunuda fabrika gezimizde öğrendim.


Hepsi çok titizlikle üretiliyor. Fabrika içerisinde sıcak sıcak döneri tatmakta ayrı bir güzeldi.

Çok güzel bir yemekle sohbetimize devam ettik.



Çıtır kaplı ürünler;









Hepsinin tadına baktım çok lezzetliydi.





Çıkışta bizleri bekleyen Paketler ve Karanfiller ise çok hoştu. Teşekkürler LEZİTA Bu güzel günü organize eden Şerife'ciğime, bizlere evsahipliği yapan ve sorularımızı yorulmadan cevaplayan Firma yetkilileri Ceren Parlak Hanıma, Gülşah Pekdemir Hanıma, Burç Kutsal Hanıma, Mine Kurnaz Hanıma ve İlker Turhan Beye tekrar teşekkür ediyorum.

Ayrıca bu güzel resimler için Müberra'cığıma teşekkür ederim. Nice güzel günlerde birlikte olmak dileğiyle...
İyi Tatiller...

2 yorum:

  1. çok güzel bir etkinlik oldu, özellikle cordon blue düşmanı anneme işin en incelikli kısımlarını anlatıp bu savaştan ben galip çıktım:)) tavuk sever biri olarak bilmediğimiz birçok şey varmış, en güzelide ürünlerin her aşamsını birebir görebilmemizdi, içime sinne bir etkinlik oldu.seni de yeniden gördüğüme çok sevindim sevgiler:)

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten güzel bir gündü.Ben ilk kez bir fabrika gezdim.Çok beğendim.Herşey ince ince düşünülmüştü.Umarım tüm üreticiler böyledir.Böyle bir çok etkinlikte buluşmak umuduyla emeğine sağlık arkadaşım :))
    Cevver

    YanıtlaSil