7 Nisan 2010 Çarşamba

Annemin Günü İçin Hazırladıklarım ve Kızım :)

Uzun bir aradan sonra merhaba en son baby shower toplantımızda yazmıştım. O günden sonrada iyice ağırlaşıp hep yatarak günlerim geçti :)

Kızımızın 14 Ocak' ta ailemize katılması ile günler çok hızlı geçmeye başladı, 7 gün sonra 3. ayımız dolmuş olacak. 2 çocukla hayat zor olsada güzellikleri herşeye değer, Allah tüm bebek isteyenleri sağlıkla kavuştursun.

Hoşgeldin Ceylinimiz :) iyiki varsınız canım çocuklarım....

Artık yavaş yavaş mutfağıma dönmeye başladım (pastalarıma böreklerime:) Hamilelik döneminde hiç yemek yapmamışım gibi yazdım, yapıyordum tabiki ama en basit yemekleri Şimdi ise yeni tarifler ve güzel masalarla blogumu boş brakmamaya çalışacağım 2 çocukla zor olsada :)

Annem günüm var dediğinde ben hazırlarım hepsini dedim ve önce Konya'da tarifini aldığım açma börekle işe başladım çok az malzeme ile yapılan açmayı bilmem diyenlerin hemen deneyebileceği hem çok kolay hemde çok güzel bir börek tavsiye ederim.Börekten sonra ise Haşhaşlı Tatlı, Tarçınlı Kurabiye, Simit, Buğday Salatası, Çilingir ve Makarna salatası yaptım. hepsinin tarifini ise zaman buldukça ekleyeceğim.


HAŞHAŞLI TATLI





BUĞDAY SALATASI

TARÇINLI KURABİYE

MAKARNA SALATASI


ÇİLİNGİR



SİMİT

PIRASALI BÖREK
MERCİMEKLİ BÖREK

7 yorum:

  1. Maşşalllaaahhhh ortakıııımmaaa ellerine sağlık canım. Rabbim sana çocuklarınla birlikt euzun e güzel bir ömür nasip etsin :))))
    AYrıca da AMİİİİNNNNNN!!!

    Sevgiler,
    Evren

    YanıtlaSil
  2. canım hoşgeldin:))))
    harika şeyler yapmışsın hepsi birbirinden güzel iki çocukla maşallah sana ellerine sağlık birtanem
    öpüyorum seni sevgiler yolluyorum

    YanıtlaSil
  3. OOO canım arkadasım gene dokturmuşu.Iyıkı ıkı cocukla zor .Hamarat olunca ınsan .Ellerıne saglık.Kocaman optum senı ve cocuklarını.Ozledık vallahııı..

    YanıtlaSil
  4. Merhaba arkadışım, bak zaman nasıl geçti değil mi? Bıcırık doğdu da 3 ayylık oldu. Benimki inşallah nerdeyse yaşına girecek..Maşallah kuzularımıza , öptüm sizleri

    YanıtlaSil
  5. Döktürülmüş gene,ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  6. Merhabalar canim, bebisine ve sizlere allahtan saglik, mutluluk ve yuvanizda da nese dilerim.
    Ikarmlar harika iyiki yavas yavas mutfak isine baslamissin, hizli baslasaydin halimiz virandi, Masallah ne maharet bunlar, nefis lezzetler yapmissin, ellerine emegine saglik, sevgiler.....

    YanıtlaSil
  7. Hayırsız değilim ama neden böyle oldu anlamadım canım..Sorunlar çok ama yazıp seni üzmek istemem..Doğumunda çok yazdım mail ama demekki eline ulaşmamış..Artık bundan sonr telafi ederim canım..Bu arada facebook pek kullanmıyorum ve sevmiyorum da..Benim yerime iş arkadaşım her şeyi ekliyor..Şifre elinde istediği gibi ekleyip çıkrtıyor,inan haberim bile olmuyor..Şimdilik bu kdar çok öpüyorum seni dünyanın en ennnnn tatlı annesi..Ceylin hoşgelmiş sefalar getirmiş..Şansı ve bahtı açık olsun canım..Öpüyorum kocaman..Sevgiler..

    YanıtlaSil