Malzemeler ;
2 demet deniz börülcesi
3 adet domates
3 diş sarımsak
Zeytinyağı
Limon
Yapılışı;
- Deniz börülcelerini bol suda bekletip yıkayın.
- Tencerede kaynamakta olan suya atıp 15 dakika haşlayın.
- Suyunu süzdükten sonra börülceleri köklerinden tutup kılcıklarını sıyırın.
- Ayıkladığınız deniz börülcelerini servis tabağına alın.
- Üzerine domatesleri dograyıp zeytinyağı, sarımsak ve limon ile hazırladığınız sosu dökerek karıştırın.
Not : Tuz ilave etmiyoruz çünkü deniz börülcesi yeterince tuzlu.
Afiyet olsun...
Selcen ŞENOCAK
hem hafif hem lezetli görünüyor, ellerinize sağlık
YanıtlaSilsevgiler
tolunay
çok severim börülceyi taze taze harika olur..
YanıtlaSildeniz börülcesi hiç yemedim ama tadını çok merak ediyorum. şimdi canım çekti işte :) elinize sağlık..
YanıtlaSilÇok sevdiğim bir lezzet Ellerinize sağlık.
YanıtlaSilahh o kılçıklardan ayıklaması olmasa... çok severim
YanıtlaSilEllerine sağlık ben de çok seviyorum deniz börülcesini
YanıtlaSilEllerinize sağlık.. Börülceyi çok severim... Harika görünüyor.. Sevgiler..
YanıtlaSilBu nasıl bir görüntü süper .Paylaşımınız için çok tşk ederim.Ellerinize ve yüreğinize sağlık.Sevgiler
YanıtlaSilEn sevdiğim (:
YanıtlaSil