2 Aralık 2008 Salı

Annemin Yemeği Patlıcanlı Ağaç Kebabı

Bu aralar nedenini benimde bilmediğim bir ağırlık var üzerimde, sayfama yazı eklemek de zor geliyor. İnşallah yakın zamanda kendime gelirim ve resimlerimi, tariflerimi eklerim.
Annem kızartma yemediğimiz için bu yemeği yapmaya epey ara vermişti dün görünce ne iyi olmuş dedim:)
Patlıcanları sağ ve sol taraflarına eşit boyda keserek çok az yağda yumuşak olacak şekilde kızartıp, hazırladığımız köfteleri çiğ olarak kestiğimiz yerlere yerleştirip üzerine yağ, domates ve su ile hazırladığımız sosu döküp fırında pişiriyoruz. Pişmiş olarak yemek sırasında resimlemeyi unutmuşum:(
Denemenizi tavsiye ederim hem sunumu şık hemde çok lezzetli bir yemek.


6 yorum:

  1. Bana derken kendiniz uyuştunuz kaldınız Selcen Hanım kıpırdayın kıpırdayın, bizim sebebimiz vardı acep sende de mi bir sebep var :))) Ben adamı öyle şaşırtırım işte 9 yıldan sonra kek yaptı zannettiririm :))) Canım bu yemeği ilk defa görüyorum harika olmuş gerçekten, annenin ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  2. Canım ne kadar hoş olmuş .Anneciginin ellerine saglık.Kucak dolusu sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. cnm değişik ve güzel anneciğinin ellerine sağlık
    öptüm canısı

    YanıtlaSil
  4. Tatlım,ilk kez görüyorum desem ayıp mı olur?? Çok değişik ve şık bir görünümü var..Anneciğinin ellerine sağlık..Öpüyorum ellerinden bilahare..))


    Şimdiden bayramını kutlayıp öpüyorum yanaklarından tatlım..



    Sevgilerle..

    YanıtlaSil
  5. Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar, sizlere de

    İyi bayramlar...

    YanıtlaSil
  6. bayramın mübarek olsun selcen.. sevdiklerinle beraber nice mutlu, huzurlu bayramlar geçirmen dileğiyle..

    YanıtlaSil