Biz bu akşam pilav ve salata ile tercih ettik ama sizler ekmek arasi da yapabilirsiniz.
Çok beğendik sizlerde denemek isterseniz buyrun tarife
👇 👇 👇 👇 👇
🐣Yarım kilo kemiksiz tavuk but minik minik doğranır ve kısık ateşte sulanıp suyunu çekene kadar pişirilir.
🐣Diğer tarafta bir tavada 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı tereyağı kızartıp üzerine kırmızı toz biber, kimyon, kekik, karabiber ve tuz ilave edilip karıştırılır.
🐣Üzerine pişen tavuklar da eklenip bir iki defa karıştırılır ve ocak kapatılır.
🐣İsteğe bağlı ekmek arası veya bizim gibi pilav ile birlikte Afiyetle yiyebilirsiniz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder