10 Aralık 2016 Cumartesi

FRATELLİ LA BUFALA MAVİBAHCE / İZMİR


“ Fratelli La Bufala’yı eşsiz kılan, otantik içerikler, geleneksel Napoli yemek tarifleri ve yeni nesil yöntemlerin birleşimidir.”
Türkiye’deki ilk restoranını 2008 yılında İstanbul’da açan, yeni nesil geleneksel Napoli mutfağının en iyi yorumcusu Fratelli La Bufala; şimdi İzmir’de geleneksel lezzetleri, rahat ve şık ortamıyla keyifli bir İtalyan serüveni sunuyor.

Egenin yeni cazibe merkezi Mavibahçe Alışveriş Merkezinde; iş yemeklerinin, alışveriş ve after work buluşmalarının keyifli ve lezzetli adresi “Fratelli La Bufala- Mavibahçe ” mutfağı; Geleneksel Napoli stilinde hazırlanmış odun alevli tuğla pizza fırınından “Gurme Napoli pizzaları” “Taze el yapımı ekmek” ve bunların yanı sıra; manda sütünden “gerçek mozzarella peyniri”, sığır eti, özel makarnaları, ızgaraları, Ege bölgesi domatesi ve mevsiminde iyi üretim sebzeler, manda sütü kremasından elde edilen tatlılar ve Italyan peynirlerden oluşan menüsü ile “Akdeniz Tipi Beslenme” çizgisini Türk lezzet severlerle paylaşmayı sürdürüyor.

Napoli bölgesinin gerçek gurme pizzası ve her sezon geleneksel ürünlerle hazırlanan lezzet standartlarının İzmir’deki ilk ve tek temsilcisi Fratelli La Bufala – Mavibahçe; seçkin dekoru, terası, her ay seçkin mevsim sebzeleri ve iyi ürünlerle sipariş anında taze pişirme prensibi ile sunduğu “ Menüsü” ile iddialı…
İtalya’nın üç büyük gastronomi bölgesinden biri olan Napoli’nin 300 yıllık mutfak geleneğinin mirasçısı ve dünyada 34’ü aşkın şubesi ile en büyük İtalyan pizza grubu zinciri Fratelli La Bufala’nın standart lezzetleri; Türkiye’de 2008 yılından bu yana İtalyan/Napoliten lezzetlerden vazgeçemeyenlerin uğrak restoranlarından biri olarak hizmet veriyor.

Fratelli La Bufala- Mavibahçe deneyimli mutfak ve servis kadrosu ile hem unutulmayacak lezzetler, hem de evinizin rahatlığını sunuyor.

Biz de Mavibahçe Fratelli La Bufala nin nazik daveti ve Lezzet Dansı blogunun yazarı arkadaşım Sibel'ciğimin davetlisi olarak blogger arkadaşlarım ile  çok güzel bir öğle yemeğinde bir araya geldik. 

Risotto al la Pescatora
İtalyan arborio pirinci ve deniz mahsülleri

Margherita DOP
Domates sos, mozzarella, fesleğen
Cornetto di Bufala
Emmental peyniri ve mozzarella dolgulu boynuz şeklinde pizza breasola roka ve parmigiano
Cannellone e parmigianna di Melanzane 
Ev yapımı yumurtalı makarna, kıyma, ricotta peyniri, domates sos, pesto ve patlıcan
Lo Zuccoto di Melanzana
Kızarmış patlıcan dilimleri, ricotta peyniri, cacio bufala peyniri, petso sos, domates sos ve mercan köşk
La Energizzanete
Karışık akdeniz yeşillikleri, cherry domates, fesleğen, haşlanmış yumurta, ton balığı, yaprak Parmigiano, fesleğenli tabuk göğüs şiş ve füme mozzarella
Minik blogger Ceylin'ciğimin tercihi ise Mickey Mouse Pizza :)


La bistecca
Izgara dana antrikot 350 gr, patates cipsi ve yeşil karışık salata
Ve Mis gibi Sarımsaklı Ekmekler...

 Hepsi birbrinden güzel lezzetler tatdık. Mekanın otantikliği, yemeklerin lezzeti ve sunumlar tam tadındaydı. bu keyifli saatler için çok teşekkür ederiz.


Hepsi birbrinden güzel lezzetler tatdık. Mekanın otantikliği, yemeklerin lezzeti ve sunumlar tam tadındaydı.
Bu keyifli saatler için Fratelli La Bufala 'ya  çok teşekkür ederiz.
Sizlerde bu nefis lezzetleri tatmak isterseniz...

Fratelli La Bufala Mavibahçe
Mavişehir, Caher Dudayev Bulvarı 2040/3. Sk. 
Mavibahçe AVM A Blok Kat:3 No:304, 35590 
Karşıyaka/İzmir
Telefon : 0232 502 2772
Sevgiyle Kalın,
Selcen ŞENOCAK
Facebook : El Emeği Göz Nuru Selcen
İnstagram : selcensenocak

#selcensevilayorganizasyon hastagi ile tüm etkinlik ve blogger gezilerimizi görebilirsiniz.

Fratelli La Bufala Menu, Reviews, Photos, Location and Info - Zomato 

1 yorum:

  1. Birbirinden lezzetli İtalyan yemekleri gerek malzeme gerekse lezzet açısından mükemmel...Ayrıca mekan ve dekorasyon da çok güzel...ben de çok beğendim Sevgiler

    YanıtlaSil