14 Ağustos 2016 Pazar

MISS CHOCOLATE MERAM / KONYA


İzmir Konya Bloggerlar buluşmamızın hemen ardından Sevilay ile birlikte Tuğçe hanımın daveti ile Meramda açılan Miss Chocolate geldik.
Resimlerde de gördüğünüz gibi gidip oturduğunuzda içinizi ferahlık kaplayacak tertemiz bembeyaz büyüleyici çok nezih bir mekan. Konya 'da uzun zamanım olsaydı kesinlikle ikinci kez gitmek istiyordum. İnşallah bir daha ki sefere :)

Tuğçe hanımın aldığı çikolata ve tatlı eğitimlerinden dolayı mekandaki ürünler hem çok şık sunumlarla geliyor hemde inanılmaz lezzetli tüm tatlılar orjinal malzemeleri ile yapıldığı için tatları da tam yerinde.
MASCARPONE PEYNİRLİ TİRAMİSU

WAFLE
CEVİZLİ DONDURMALI GRİLL BROWNİ
NEFİS ÇİKOLATALAR

MİNİ KURABİYELERLE ÇAY KEYFİ

Bu iç açıcı mekanda dostlarınız ile hoş sohbetler eşliğinde nefis tatlıları tatmak isterseniz;

Adres : ARMAĞAN MAH.YENİ MERAM CD.NO:6/A, 42090 MERAM/Konya
Telefon : (0332) 322 42 82
Çalışma Saatleri :· 08:00–00:00
Miss Chocolate  bu güzel daveti için çok teşekkür ederiz.

Sevgiyle Kalın...
Selcen ŞENOCAK
Facebook : El Emeği Göz Nuru Selcen
İnstagram : selcensenocak
#selcensevilayorganizasyon hastagi ile tüm etkinlik ve blogger gezilerimizi görebilirsiniz.

9 yorum:

  1. Bu mekanı Sevilay hanımla sizin instagram paylaşımlarınızdan görüp ablamla gittik. Çekimleriniz ve mekan tanıtımlarınız harika oluyor :) Etkilenmemek elde değil. Ne var ki orada bişeyler yedikten sonra ikimiz de rahatsızlandık. Ben sabaha dek uyuyamadan kıvrandım. Ablam da farklı değilmiş. Resmen iki gün yattık ikimiz de. İnstagramdan mekan sahibi hanımı bulup gizli mesaj gönderdim. Para kazanan bir işletme olduğu için açıktan yorumla yazmak istemedim. Yazık ki mekan sahibi hanım bu ince düşüncemi takdir etmeyi bırakın, hastalanmamızla alay etti resmen. Bir kuru geçmiş olsun dahi demedi. Ki orada yediklerimiz yüzünden hastalanmıştık ikimiz de. Bir işletme ne kadar güzel görünürse görünsün,müşteriye kıymet verdiği ölçüde yaşar. Aksi halde ben paramı alayım da kime ne olursa olsun mantığıyla bugün yarın batmaya mahkumdur. Ne diyeyim,Allah ıslah etsin. Miss Chocolate'a gitmeyi düşünenler de iki kez düşünsün derim. Geçirdiğim o korkunç geceyi kimsenin yaşamasını istemem zira.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Urfa Tutkunu; gerçekten durumunuza çok üzüldüm öncelikle çok geçmiş olsun. Ama şunu söylemeliyim ki ürünler gerçekten çok lezizdi.Beğenmediğimiz hiç bir şeyi paylaşmıyoruz. Bizim paylasimimizdan sonra giden bir kac yakinim daha cok memnun kaldiklarini yazdilar. Ürünler beklemiş ekşimiş olabilir mi desem onuda siz zaten yerken anlardınız çünkü tatlı bu anlaşılamaması mümkün degil... Yorumun icin tesekkurler bu tür yorumlar isletmeler icin cok faydalida olabilir. Bunu bende mutlaka Tuğçe hanıma iletip konuşacağım. Çok geçmiş olsun tekrar...

      Sil
    2. Selam, öncelikle geçmiş olsun. Böyle bir sorun yaşamanıza üzüldüm. Ama ne ben ne de Selcen en ufak bir rahatsızlık yaşamadık. Zaten beğenmediğimiz , yemediğimiz hiç bir yiyeceği paylaşmıyoruz. Böyle eleştiriler mekanların gelişmesine de yardımcı oluyor. Tuğçe Hanım'a da bu durumu mutlaka ileteceğiz. Sevgiyle kalın

      Sil
    3. Hassasiyetiniz için çok teşekkürler Selcen hanım. Bu tür geri bildirimler aklıselim işletmeler için fırsata dönüşebilir. Değerlendirmek, tedbir almak, kendini daha da geliştirmek için. Lakin Miss Chocolate gibi müşteriye verdiği zararla alay eden bir işletmenin bunları uygulayabilmesi imkansız tabi. Ne diyelim, Allah ıslah etsin...
      Bu acı tecrübe bir köşede dursun, ben sizi ve Sevilay hanımı severek takibe devam etmekteyim :) Sevgilerimle.

      Sil
    4. Çok teşekkür ederiz. Emin olun ki bu konularda çok dikkatliyizç Böyle durumların olması bizi çok çok üzer hassasiyetimiz siz sevgili takipçilerimiz için. Konya'ya geldiğimizde görüşmek dileğiyle, Sevgiler...

      Sil
    5. Sevilay Hanım çok teşekkürler:)

      Sil
    6. Selcen hanım biz bir ay önce gittik. Keşke Adsız arkadaş da zaman belirtse. Dediğiniz gibi belki aynı zaman dilimidir. Bu arada birebir yaşayan biri olarak Adsız'ın yazdıklarına hiç şaşırmadım. Onlara da geçmiş olsun.

      Sil
  2. Selcen hanım aynı şekilde biz de mağdur olduk üstelik şehir dışından gelen misafirlerimizle, sunumlar ve mekan çok hoştu ama hepimizin midesi ve bağırsaklarımız bozuldu yi niyetli uyarı amaçlı sonrasında yetkili biriyle görüşüp durumu anlatmak istedik ve iş yeri sahibi Tuğçe hanımla görüştürdüler ancak çok çirkin hakaretlerle karşılaştık, kibar ve hoş bir bayana yakıştıramadık hiç. Bir daha asla gitmem ve kimseyede tavsiye etmem. Tavsiye ve referans konusunda siz de daha dikkatli olmalısınız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok üzgünüm geçmiş olsun. Aynı zaman veya gün mü acaba hiç düşünemiyorum bu kadar özal bir mekanda bunların yaşanması çok şaşırtıcı... Bu arada İsminizi verirseniz sevinirim.

      Sil