14 Ağustos 2016 Pazar

DELİ FIRIN - İZMİR & KONYA BLOGGER TOPLANTISI

 
Sevgili Blogger dostum, arkadaşım Lokum Pilavı blogunun sahibi Sevilay ile İzmir de güzel organizasyonlar yaparken Neden memleketimiz bloggerları ile tanışmıyoruz diyerek Facebook İnstagram ile bir kaç gün içerisinde bir Konya İzmir Blogger whatsap grubu kurduk ve başladık toplantı hazırlıklarımıza....
13.08.2016 Cumartesi günü Konya'da yeni açılan ve İzmir 'den usta götürerek ilk Boyoz üretimi yapan Deli Fırın ın misafiri olduk. Yaklaşık 30 kişilik blogger toplantımıza sponsor olan Deli Fırın İzmir'lilere ve Konya'lılara yakışır şekilde bir ev sahipliği yaptı ve kahvaltı konseptinde bizleri Boyoz ile ağırladı.

Kendilerine ilgilerinden dolayı çok çok teşekkür ediyorum. Sevgili Konyalılar Deli Fırın her anlamda çok güzel bir mekan hem arkadaşlarınız ile oturup sohbet edip çayınızı pastanızı yiyebileceğiniz hemde akşam buna ilave canlı müzik dinleyebileceğiniz çok nezih bir mekan.
Konya 'ya çok yakışmış , çok beğendim...

Toplantımızda zaman nasıl geçti anlayamadık blogger olmak böyle güzel bir şey başka şehirlerde de olsan bir mesajla herkesi bir araya toplayabilmek ve sanki yıllardır tanışıyor gibi koyu sohbetlere dalmak. İnşallah tekrarını da düzenleyeceğiz.
Bu güzel günde Kon Tv ve Zed haber de bizleri yalnız bırakmadı. Kon tv Hanımeli program sunucusu Sevgili Ayşegül hanıma ve Zed Haber yapımcısı Zeki beye çok teşekkür ederiz.
Deli Fırın'ın Boyoz tabağı harikaydı. Hiç yemeyen arkadaşlarımız  İzmir 'de yediğimiz ile aynı olup olmadığını sordular. gerçekten güzel bir boyoz ustanın İzmir'den olduğu çok belli ...
Toplantımıza birbirinden güzel ürünleri ile sponsor olan firmalarımıza da çok teşekkür ediyoruz.

Çok lezzetli bulduğum ürünleriyle Babamın Bahçesi de bizlerleydi. Birbirinden güzel reçelleri, biber salçası, zeytinyağı ve nar ekşisi mutfağımızı şenlendirdi. Reçeller çok güzel derken biber salçasının lezzeti anlatılmaz güzellikte ekmeğe sür ye :) :)
Pakmaya birbirinden güzel yeni pudingleri ile bizlere eşlik etti. Türk kahveli ve Güllü olanı çok sevdim :)
Yine Bebak cilt bakım ürünleri ile toplantımıza katıldılar.
Kenton da çikolatalı bademli karamelli ve vanilyalı pudingi ile bizlerleydi. 
Çok sevdiğimiz ve Konya markası olan Selva  İzmir 'de olduğu gibi Konya 'da da bizlerleydi. Yepyeni makarna çeşitleri, irmik unu ve merak ettiğim Buğday Ruşeymi ile harika paketleri ile karıldılar.   Teşekkürler SELVA

 Ekozkozmetik ise oda kokusu ile bizlerleydi. Veronique ortam kokularından vanilyalı ortam kokusu ile Konya Blogger buluşmamızda tanıştım.  Şişe olarak ambalaji gayet kullanisli. Her daim mis gibi ve ferah kokmasını isteyen herkes mutlaka edinmeli. Elimdeki vanilyalısına  ben bayıldım ve diger kokularıda çok merak ediyorum. Çok teşekkür ederim :)
Birbirinden şeker el emeği ürünleri ile @gonuldenelehobi Fikriye hanıma ve @evdebirmelek Melek hanıma bizlere güzel hediyeler hazırlamıştı. Çok teşekkür ederim :)
Dedsan Mobilya çok işimize yarayacak ve kullanışlı bir ürün ahşap tablet tutucusu ile bizlerleydi :)
Memleketimde blogger dostlarımla birlikte olmak beni çok mutlu etti o gün saatler ne çabuk geçiverdi. Ve sonrasında baktığımda  Sevilay'cığımla #selcensevilayorganizasyon olarak çok güzel bir organizasyona daha imza attığımızı görmek bu mutluluğumu kat kat arttırdı.
Bu ilk toplantımızın devamı hep beraber istiyoruz , birbirinden değerli arkadaşlarımız oldu ve bazıları ile toplantı sonrasında da buluşup sohbete devam ettik. İnşallah onlarında bir gün yolları İzmire düşerse bekliyoruz.
Hepsine, hepinize sevgiler...
Selcen ŞENOCAK
Facebook : El Emeği Göz Nuru Selcen
İnstagram : selcensenocak
#selcensevilayorganizasyon hastagi ile tüm etkinlik ve blogger gezilerimizi görebilirsiniz.

Deli Fırın Menu, Reviews, Photos, Location and Info - Zomato 

1 yorum:

  1. Emeğinize sağlık, güzel bir buluşma gerçekleştirmişsiniz.Sevgiler

    YanıtlaSil