19 Nisan 2016 Salı

ALİN 'S CAFE & RESTAURANT TADIM ETKİNLİGİ


Alin's Cafe & Restaurant 2006 yılında kurulmuş %100 yerli sermayeli bir Türk işletmesidir. İzmir'de, kapılarını ilk açtığı günden bu yana, yönetim olarak arzumuz, markamızı ülke çapında tanınan ve şubeleşen bir marka haline getirmek olmuştur. Bugün, bu amaç için mücadele eden ekibi, kararlı ve ses getiren büyümeminin haklı gururunu yaşamaktadır.

Alin's Cafe &Restaurant işletmeleri, Türk ve Dünya mutfaklarının seçkin lezzetlerini, kendi tarzı ve özgün sunumlarıyla misafirleri ile buluşturan, yeme-içme sektörünün en geniş menülerinden birine sahip, özgün mimari ve dekorasyonu ile huzur ve keyifle vakit geçirilebilecek, kaliteli hizmet ve uygun fiyat politikasıyla geniş kitlelere hitap eden özel işletmelerdir.

Şu anda İzmir ve Muğla illerinde toplam 8 adet şubeye ulaşan markamızın hedef bölgeleri arasında İzmir, Denizli, Manisa, Bursa, Eskişehir gibi Ege ve yakın bölgeler yer almakla birlikte; Master Franchising modeli ile de Ankara, İstanbul, Kayseri, Gaziantep ve Trabzon'a kadar uzanan hatta şubeleşilmesi de hedeflenmektedir.


Alin's Cafe Bornova ise Bornova 'nın Merkezinde Tarihi bir mekanda 5 Temmuz 2014 yılında kapılarını hizmete açmış, 1200 m2 'lik  bu mekan çok güzel meyve ağaçlarına sahip ve tarihi bir köşke sahip.
Alin's Bornova ve Alin's Mavi bahçe sahiplerinden Murat bey, Köşkü tarihi ve doğal yapısını bozmamaya özen göstererek restore etmişler. Köşkün içerisinde bulunan Şömine hala yapıldığı yıldan beri kış aylarında yakılıp salonları ısıtmakta. Camlar , tahta panjurlar ve yerlerdeki mozaik taşlar ilk günkü özelliği ile korunmakta,

Mekanda cafe , restourant, bahçe ve bar hepsi bir arada. Köşkün içerisinde bulunan salonlarda (odalarda) ise toplantılar, doğum günleri, nişan, nikah gibi organizasyonlarınızı da rahatça yapabilirsiniz. Bir de bahçesi var ki tam benlik ve benim gibi çocuklu anneler için süper. Siz rahatça sohbetinizi yapıp, yemeğinizi yerken çocuklarınız güven içerisinde bahçesinde  oynayabilirler.


Bornova Alin's Cafe Mekanının genişliği, bölüm bölüm olması ve çalışma saatleri ile  her yaş kesimine hitap ediyor. Arkadaşlarınızla ve aileniz ile nefis bir Sabah kahvaltısı , İş stresinden nefes almaya değecek bir Öğlen yemeği , İkindi çayı, Akşam yemeği , Uzun yaz geceleri arkadaşlarla buluşma gibi günün her saatinde gidebileceğiniz bir mekan. Çalışma saatleri ise 09:00 - 01:00 arası.

Biz blogger arkadaşlarım ile Murat Beyin daveti ile 18 Nisan Pazartesi akşamı çok keyif dolu bir akşam yemeği yedik. Benim tercihim Beğendili Cız Bız Köfte çok nefisti. Etin ve beğendinin lezzeti gayet yerindeydi. Dayanamayıp arkadaşlarımdan tattığım Sarhoş Tavuk , Kinoalı Izgara somun da bir harikaydı.
BEĞENDİLİ CIZ BIZ KÖFTE
KİNOA YATAĞINDA IZGARA SOMON 

SARHOŞ TAVUK
ALİN'S BEĞENDİLİ LOKUM
Üzerine tatlı olarak ne yemek istediğimize karar vermekte zorlandığımız için hepsini ortaya isteyip keyfimizce yedik. Tatlılarımız Sufle , Tiramisu ve Dondurmalı Pankek 'di. Favorim izmirin sıcak yaz akşamlarına uygun Dondurmalı Pankek oldu, serin serin çok nefis geldi. Tiramisu ve Sufle 'ninde hakkını yiyemem onlarda bir harikaydı ve benim için en önemlisi de kendi mutfaklarında taze taze yapılıyor olması ve dondurulmuş hazır ürünler kullanmamalarıydı.
PANKEK PASSİON
TİRAMİSU
SUFLE
Alin's cafenin çok övgü alan bir  de kahvaltısı varmış. Aklımın bir köşesine yazdım uygun zamanda gidip o mis gibi meyve ağaçlarının altında kahvaltı yapıp sizlerle paylaşacağım.

Bu arada  sizlerle henüz yeni duyulacak bir bilgiyi paylaşıyorum kısa bir zaman sonra  Alin's Cafe 'nin bir çocuğu doğuyor. Zihni Sinir projelerini bilirsiniz :) İşte yep yeni projelerle nefis tatlarla Zihni Sinir geliyor. Benden duymuş olun ve takipte kalın...
Alin's Cafe'ye gitmeden rezervasyon yaptırmak isterseniz, 0232 700 02 00 numaraları Alin's Müşteri Hizmetleri Hattı'nı arayabilirsiniz.

Adres:
Erzene Mah. 83. Sok No: 4 Bornova

Telefon:
0232 700 02 00

Çalışma Saatleri:
08:00- 24:00
İnstagram Alin's ve Facebook Alin's adreslerini tıklayıp yeniliklerini takip edebilirsiniz.

Bu güzel davet ve misafirperverlikleri için Murat bey ve Özgür beye çok çok teşekkür ediyoruz.

Sevgiyle , Hoşçakalın...

Selcen ŞENOCAK
Facebook : El Emeği Göz Nuru Selcen
İnstagram : selcensenocak
Google +  : selcenşenocak

Alin's Menu, Reviews, Photos, Location and Info - Zomato

1 yorum:

  1. Gerçekten herşey çok güzeldi Selcenim😘Atmosferde çok güzeldi, sayenizde yine güzel bir gün geçirdik ve güzel bir mekan öğrenmiş olduk, teşekkür ederim canım!

    YanıtlaSil