9 Şubat 2016 Salı

UGİS CAFE BİSTRO ASLI & GÖKÇE BABY SHOWER

Lokum Pilavı blogunun sahibi Sevgili Arkadaşım Sevilay 'cığım ile güzel bir organizasyona daha imza attık. Bu defa Blogger arkadaşlarımız ile  Aslı ve Gökçe 'nin Prenseslerine Baby Shower partisi için güler yüz ile ağırlandığımız UGİS CAFE BİSTRO ' da  bir araya toplandık. 

İzmir / Bayraklı Folkart Towers B Kulesinde bulunan Ugis Cafe Bistro mekan sponsorumuzduUgis Cafe Bistro bizler için çok hoş samimi bir ortam hazırladı. Tüm çalışanları da çok kibar ve hizmetleri de güzeldi. Nefis çay-kahve ikramları , birdilimdaha.com 'un yazarı Zeynep Ablanın enfes pastası ve Tatlimonun çikolata kaplı çilekleri, trufları ile çok hoş sohbetli bir gün geçirdik. 

Ugis Cafe Bistro tüm sıcak, soğuk içecekler, aperatif yiyecekler, tatlı çeşitleri, dondurma, waffle, dünya mutfaklarından seçme lezzetler, alkollü / alkolsüz icecekler, tüm sıcak, soğuk içecekler, ve kokteylerin bulunduğu hoş bir mekan. Bizler için hazırladıkları günümüze uygun bir bölümde evimizde gibi rahatça güzel bir parti yaptık.
Ugis Cafe Bistro ve  çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz.


Pastamız ise gördüğünüz gibi süslümü süslü danteller içerisinde bir bebek beşiği :) tekrar teşekkürler Zeynep abla.


Tabiki her zaman olduğu gibi bizlere hep destek olan sponsor firmalarımız ;
 www.tatlimo.com
Her zaman her yerde sayesinde tatlı yeriz tatlı konuşuruz. Tatlimo :)
Mahmut beye ve Gülay hanıma ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederiz.
Biz çok beğeniyoruz bebişlerimizde eminim çok beğenmiştir çilekler nefisss... Tüm özel günleriniz için düşünmeden sipariş verebileceğiniz bir adres  www.tatlimo.com tıklayın...
Hamişler ve biz :)
#selcensenvilayorganizasyon
Nergis Mevsimi blogunun sahibi Sevgili Nergis arkadaşımızda partimize eli boş gelmemiş. Yine her zamanki gibi hayranlık bırakan Sanat eseri kurabiyelerine bayıldık. Arkadaşlarımızın ailelerine özel kurabiyeler yapmış. Ellerine sağlık Nergis'ciğim...
Çok şık bebek ürünlerinden oluşan BABY CORNER de annelerimize çiçek buketi ile bizler birlikteydi. Ben çok beğendim hem çiçek buketi hem de bebek kıyafetleri. BABY CORNER 'a çok teşekkür ediyoruz...
Eyüp Sabri Tuncer de annelerimize bebek kolanyası ve şampuanı göndermişti.
Çok teşekkür ediyoruz...
GekoO,  Çocuklar ve hamileler başta olmak üzere doğal beslenmek isteyen herkese ekolojık prensiplere göre üretilmiş, lezzetli ve doğa üstü ürünler sunmaktadır.
GekoO Mutfağında organik unlu mamüller, atıştırmalıklar, geleneksel lezzetler ekolojik prensiplere göre hazırlanıyor ve ürünlerinde beyaz şeker, glikoz şurubu, trans yağlar, katkı maddeleri, kimyasal koruyucular, GDO'lu hammaddeler kullanılmıyor. 
GekoO Teşekkür ediyoruz. Bebeklerini sağlıkla beslesinler diye annelerimize GekoO ürünleri gönderdi.

Veee biz neşeli bloggerlarrrrr :)
Çok keyifli bir gündü tüm katılan arkadaşlara teşekkür ederiz. Güzel günlerde görüşmek dileğiyle.

Sevilay'cığım ile Geleneksel Mutlu Son Fotoğrafımız :)

Sevgiyle Kalın...
Selcen ŞENOCAK
Facebook : El Emeği Göz Nuru Selcen
İnstagram : selcensenocak

2 yorum:

  1. Enfes bir gündü. Neler neler yapmışsınız Selcenciğim. Hepinize kucak dolusu sevgiler, kocaman öpücük :)

    YanıtlaSil
  2. Mutlu son fotosu olmazsa olmaaazz :))) Daha nicelerine şekerim ;)

    YanıtlaSil