24 Ağustos 2010 Salı

ÖZSÜT GÜLLAÇ TADIM ETKİNLİĞİ



İzmirli blog yazarları olarak bir ilki yaşadık Özsüt sayesinde. Davet İstanbul'dan Yeşim hanımdan Kordon Özsüt 'te tanıtım etkinliği :)) sıcak hava, minik kızım ama yinede cevabım zevkle katılırım oldu.

Birazcık gecikmeli olsa da Fevzi bey ve Mine hanımın ev sahipliğini yaptığı buluşmaya katıldım çok hoş sohbetli bol tatlılı bir akşam geçirdik. Zamanın nasıl geçtiğini anlamadım. Fevzi bey ve Mine hanım bize fabrika ve ürünler hakkında bilgiler verdi. Herşeyin evimizde yaptığımız gibi özenle elle yapıldığını ve bir çoğunu özellikle de güllacın yapım aşamalarını, ramazan ayında güllaç için çalışan sayısının artışını anlattılar. Sohbetin arasında tatlılarda yeniyordu tabikii :)meyveli tatlıları çok sevmesemde frambuazlı, beyaz çikolatalı ve bol sütlü güllaça bayıldım çok güzel bir tat deneyin derim. Bol meyveli tatları sevenler için ise Karadutlusuda çok güzel.

Sütlü tatlı istediğimde, yediğimde süt tadını aldığım ve tüm tatlılarını sevdiğim yerdir ÖZSÜT.... Özellikle de sütlaçı kıvamı hep aynı, eşimde bende çok severiz. Fevzi bey sütlaçtan ve kazandibinin yapılışından bahsederken onlardan da tatmayı ihmal etmedik tabiki. Her zamanki gibi hepsi süperdi.

Ramazan ayının geleneksel tatlısı güllaç da farklı bir tat denemek isteyenler için ÖZSÜT diyorum.

Bu güzel tanıtım etkinliğine davet için Yeşim Hanıma, güzel sohbetleri ve ikramları ile ev sahipliği yapan Fevzi bey ve Mine hanıma , hizmetleri için Kordon Özsüt çalışanlarına çok teşekkür ediyorum.



KARADUTLU GÜLLAÇ


Mine hanım ve Fevzi bey anlatıyorlar....



Paketler elimizde ailelerimizi de unutmadılar....
KAZANDİBİ ve GÜLLAÇ

Teşekkürler ÖZSÜT...

3 yorum:

  1. Aynı etkinliğe ben de perşembe akşamı katıldım. Devamının olmasını diliyorum.
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. ooooo negüzel olmuş harika etkinlikler ne güzel

    afiyet olsun

    YanıtlaSil
  3. İzmir de de olması ne kadar güzel. sizin adınıza çok ama çok sevindim. Blog dünyasına yeni katılmış biri olarak umarım beni de aranıza kabul edersiniz.
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil