18 Haziran 2007 Pazartesi

KEÇİBOYNUZU PEKMEZLİ KEK




Sevgili Ebru'nun Yaptığı keki görünce bende evde duran ve nasıl değerlendireyim diye düşündüğüm keçiboynuzu pekmezini kullandım ve sonuç çok güzel oldu, çocuklar içinde besleyici bir kek. Tarif Sevgili Hatice'ye ait. Arkadaşlarıma bu güzel tarif için teşekkür ediyorum.

10 yorum:

  1. Almulacim benimde dolapta 1 su bardagi kadar üzüm pekmezim kaldi kistan bende onu degerlendirmek icin yapsammi olur degilmi?ellerine saglik canim görür görmez denenesi bir tarif dedim kendi kendime mutlaka deneyecegim,sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Almula'cığım benimde pek yaptığım bır kektır .Pekmezlerde boylece değerlenmiş oluyor.Ellerıne sağlık canım.Kucak dolusu sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. Canım,çok değişik bir tarif olmuş ellerine sağlık.Tadı nasıldır kimbilir?Çok merak ettim inan TATLIM.

    Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  4. Almulacım kekin cok güzel olmuş. Ellerine sağlık beğendiğine sevindim. Sevgiler,selamlar

    YanıtlaSil
  5. Almulacım kekin cok güzel olmuş. Ellerine sağlık beğendiğine sevindim. Sevgiler,selamlar

    YanıtlaSil
  6. CANIM NE GUZEL BIE KEK YAPMISIN BOYLESINI HIC DENEMEDIM AMA GORUNTU YE BENI DIYOR:))
    ELLERINE SAGLIK
    SEVGILER:NURCAN
    www.yenitadlar.blogcu.com

    YanıtlaSil
  7. Benim bir tanıdığım da kakaolu keke kakao yerine keçiboynuzu rendesi koymuştu. Tadı çok güzeldi ve rengi de aynen kakaolu kek gibi olmuştu. Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  8. Merhaba Almula,
    Benim de evde bir miktar keçi boynuzu bekliyor epeydir, normal olarak yeneceği yok ama bu şekilde kek olarak tüketileceğinden eminim.
    Fikir için teşekkürler

    sevgiler

    YanıtlaSil
  9. Bende pekmezi cok severim bir kac degisik sekilde tariflere uygularim. Kek oalrakda denemistim bu tarifide denerim insallah selamlar..

    YanıtlaSil