Sevgili Ebru'nun Yaptığı keki görünce bende evde duran ve nasıl değerlendireyim diye düşündüğüm keçiboynuzu pekmezini kullandım ve sonuç çok güzel oldu, çocuklar içinde besleyici bir kek. Tarif Sevgili Hatice'ye ait. Arkadaşlarıma bu güzel tarif için teşekkür ediyorum.
Almulacim benimde dolapta 1 su bardagi kadar üzüm pekmezim kaldi kistan bende onu degerlendirmek icin yapsammi olur degilmi?ellerine saglik canim görür görmez denenesi bir tarif dedim kendi kendime mutlaka deneyecegim,sevgiler...
YanıtlaSilAlmula'cığım benimde pek yaptığım bır kektır .Pekmezlerde boylece değerlenmiş oluyor.Ellerıne sağlık canım.Kucak dolusu sevgiler..
YanıtlaSilCanım,çok değişik bir tarif olmuş ellerine sağlık.Tadı nasıldır kimbilir?Çok merak ettim inan TATLIM.
YanıtlaSilSevgiyle kal.
Almulacım kekin cok güzel olmuş. Ellerine sağlık beğendiğine sevindim. Sevgiler,selamlar
YanıtlaSilAlmulacım kekin cok güzel olmuş. Ellerine sağlık beğendiğine sevindim. Sevgiler,selamlar
YanıtlaSilCANIM NE GUZEL BIE KEK YAPMISIN BOYLESINI HIC DENEMEDIM AMA GORUNTU YE BENI DIYOR:))
YanıtlaSilELLERINE SAGLIK
SEVGILER:NURCAN
www.yenitadlar.blogcu.com
tarifi nerde
SilBenim bir tanıdığım da kakaolu keke kakao yerine keçiboynuzu rendesi koymuştu. Tadı çok güzeldi ve rengi de aynen kakaolu kek gibi olmuştu. Ellerine sağlık.
YanıtlaSilMerhaba Almula,
YanıtlaSilBenim de evde bir miktar keçi boynuzu bekliyor epeydir, normal olarak yeneceği yok ama bu şekilde kek olarak tüketileceğinden eminim.
Fikir için teşekkürler
sevgiler
Bende pekmezi cok severim bir kac degisik sekilde tariflere uygularim. Kek oalrakda denemistim bu tarifide denerim insallah selamlar..
YanıtlaSil