3 yufka
1 su bardağı süt
1/2 su bardağından biraz az sıvı yağ
İçine ; Rendelenmiş peynir , patates ve maydanoz.
Yapılışı:
- Tavayı biraz yağlayıp
- 1,5 yufkayı aralarını süt ve yağ ile ıslatıyoruz.
- İç malzemesi peynir patates ve maydanozu karıştırıp arasına yerleştiriyoruz.
- Diğer kalan 1,5 yufkayı da aynı şekilde serip süt ve yağ ile ıslattıktan sonra tavanın kenarlarındaki birinci yufkayı bohça biçiminde kapatıyoruz.
- Üzerine kalan sütlü yağı sürüp kısık ateşte pişiriyoruz.
Resim Ramazan ayından kalma kalabalık bir İftar soframızdan...
Afiyet olsun,
Sevgilerimle...
Selcen ŞENOCAK
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder